Siergrind

Is een vloerbedekking die te leveren is in meerdere soorten kleuren, motieven en korrels.
Een daarvoor aangewezen bedrijf kan een siergrindvloer geheel naar wens leveren. Daarnaast heeft u ook nog een keuze of de vloer gesealed moet worden of juist niet. Het begrip ‘sealen’ betekent dat de ruimte's tussen de steentjes opgevuld zullen worden met een kunst of p.u. hars. Bij deze keuze kan  I.V.O. u adviseren.

Zodra de vloer gesealed is valt deze relatief makkelijk te reinigen, dit komt omdat het vuil dat op de vloer valt niet tussen de steentjes kan komen. Hierbij kan de vloer volstaan met een oppervlakte reiniging.

Als de siergrindvloer niet gesealed is, zal het vuil in de vloer trekken waardoor het zeer moeilijk te reinigen is. Om een geschikte reiniging toe te passen zal een machine met cilindrische draaiende borstels een essentieel onderdeel van de reiniging zijn. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een product dat al het vuil los weekt van de vloer, zodat de cilindrische draaiende borstels dit omhoog kunnen schrobben en met een krachtige waterzuiger zal dit weggezogen worden. Om kauwgom- en vetvlekken te verwijderen wordt gebruikt gemaakt van een professioneel stoomapparaat.

Na bovengenoemde behandeling komen de oorspronkelijke kleur en structuur weer helemaal terug.

Ook voor het periodiek onderhoud van uw siergrindvloer bent u van harte welkom bij I.V.O. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

 

Onderhoud en reiniging van siergrind in de provincies Drenthe , Groningen, Friesland, Overijssel en de rest van Nederland. Plaatsen waar u ons veel tegen zult komen zijn Emmen, Hoogeveen, Assen, Drachten, Leeuwarden, Zwolle, Heerenveen , Veendam en Meppel.

Laatst aangepast ( dinsdag, 29 januari 2013 13:17 )

 


Contact

H.G.J Ijsseling

Smalgoorn 14
9403 NW Assen

Tel: 06-21653732
Fax: 0847-117291

Email