Servicelijst

Onderhoud contract (periodiek onderhoud):

Elke vloerbedekking heeft een individuele reiniging methode nodig, dit is afhankelijk van het gebruik. Wij kunnen de klanten een periodiek onderhoud contract aanbieden voor een termijn van 3 – 5 jaar. De m² prijs en de frequentie ( 1 á 4 maal per jaar) van het onderhoud wordt bepaald door het gebruik van de vloer. Hierdoor wordt in overleg met de klant een vaste m² prijs bepaald en wordt de vloer gedurende het contract termijn in optimale staat behouden. Of er nou een lichte of een zware reiniging zal plaatsvinden, dit zit allemaal bij de afgesproken prijs in. Kortom, u hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw vloer. Voor meer informatie hierover of een afspraak, kunt u contact opnemen met I.V.O.

Adviseren en leggen van vloerbedekking:

Ook bij een keuze maken van vloerbedekking in uw woning / kantoor kunnen wij een adviserende rol spelen. Tevens kunt u ook van mogelijkheid gebruik maken dat I.V.O. het plaatsen / leggen van uw vloerbedekking verzorgt, zodat u alles op één factuur krijgt. Het stofferen van de vloer gaat in samenwerking met specialistische stoffeerders.

Vragen:

Voor al uw overige vragen kunt u contact opnemen met I.V.O. Ook voor vragen over het verwijderen van vlekken, reparaties e.d.

 

 


Contact

H.G.J Ijsseling

Smalgoorn 14
9403 NW Assen

Tel: 06-21653732
Fax: 0847-117291

Email