Thermoplastische vinyl coating

Het verschil met de reguliere was ten opzichte van de coating is, dat de vloer elk jaar weer opnieuw gestript en in de was gezet dient te worden om deze optimaal te houden, waardoor de tijdsinvestering en het financiële aspect relatief hoger uitvalt ten opzichte van onze unieke thermoplastische vinyl coating.

Bovengenoemde coating zorgt ervoor dat de vloer slipvast en makkelijk te onderhouden blijft.

Deze coating dient als een beschermlaag voor elk willekeurige harde / elastische vloer, een thermoplastische vinyl coating is zo uniek omdat de dagelijkse onderhoud voor de klant minder arbeidsintensief is en de kosten voor het specialistische periodiek onderhoud lager zijn.

werkwijze

Zodra I.V.O. een harde / elastische vloer in onderhoud krijgt, beginnen wij met de vloer te ontdoen van alle bestaande waslagen en andere vervuilingen, dit wordt gedaan d.m.v. een stripper die alkalisch van aard is ( ph 12~12.5).
als de oude was en vuiligheid wordt de vloer geneutraliseerd zodat de ph waarde van de vloer weer neutraal is.
Wij doen dit om een goede hechting te bewerkstelligen voor de thermoplastische vinyl coating.
De coating wordt afhankelijk van de vloer,in 4 a 5 lagen aangebracht.
Zoveel lagen zijn nodig om de kosten van eventueel vervolg onderhoud zo laag mogelijk te houden.
Na 24 uur is de coating volledig uitgehard en tevens weer belastbaar, indien er nu beschadigen optreden zal de vloer zelf niet meer beschadigen d.m.v. de bescherming.

Onderhoud

Door het onderhoud product bent u in staat om de vloer voor langere tijd zelf in onderhoud te nemen, er zijn geen moeilijke processen nodig om de vloer mooi te houden, u dient er wel rekening mee te houden dat de thermoplastische laag periodiek een gespecialiseerd onderhoudbeurt nodig heeft ( afhankelijk van gebruik ) tijdens bovengenoemde onderhoudbeurt verwijderen wij alle lichte kransen en oneffenheden in de aangebrachte coating d.m.v. ultra High speed ( U.H.S.) machine, hierdoor heeft de vloer na het periodiek onderhoud weer een glanzende vloer en een frisse /schone uitstraling.

 

Onderhoud en reiniging van marmoleum in de provincies Drenthe , Groningen, Friesland, Overijssel en de rest van Nederland. Plaatsen waar u ons veel tegen zult komen zijn Emmen, Hoogeveen, Assen, Drachten, Leeuwarden, Zwolle, Heerenveen , Veendam en Meppel.

 


Contact

H.G.J Ijsseling

Smalgoorn 14
9403 NW Assen

Tel: 06-21653732
Fax: 0847-117291

Email